Aanmelden

Heeft u interesse om uw kind aan te melden en/of wilt u meer weten over de Toermalijn? Dan kunt u zich aanmelden voor een van onze open ochtenden. Deze zijn dit jaar op (Data 2023 in ontwikkeling). U kunt zich hier aanmelden. (Data 2023 in ontwikkeling).

Wij kijken bij belangstelling altijd of er plaats is in de juiste klas en of wij in de onderwijsbehoefte van uw kind kunnen voorzien. De aanmelding is pas definitief als de formulieren daarvoor volledig ingevuld en ondertekend bij ons binnen zijn en de aanmelding schriftelijk is bevestigd door onze administratie of directie.

Zij-instroom

Gaat uw kind al naar school en wilt u het graag op onze school plaatsen? Bij zij-instroom wordt contact opgenomen met de huidige school. Voordat een eventuele instroom geformaliseerd wordt draait uw kind eerst een week mee in de betreffende klas, waarna een evaluatie plaatsvindt, waarin ook u als ouders/verzorgers betrokken wordt en op basis waarvan besloten wordt over het wel of niet laten instromen van de leerling.

Actueel 

Lees het laatste nieuws over de school.
Onderdeel van: 
Copyright 2024
Privacyverklaring
chevron-down